Kompetencer   Konceptudvikling   Webpromotion   Profil   Hosting   Bureausamarbejde   Referencer   Kontakt  
Kundeadgang
 
WEBPROMOTION
 
 
Webpromotion
Heldigvis bliver holdningen til Internettet stadig mere seriøs. Både virksomheder og myndigheder indstiller sig på, at næste generation af deres website skal give det maximale udbytte både mht. informationsformidling og/eller salg. Ønsket er nu en professionel, velstruktureret og brugervenlig website.

Lige så vigtig er imidlertid erkendelsen af, at arbejdet med at gøre websiten kendt og let tilgængelig er lige så vigtig som etableringen af den optimale website.

Webpromotion skal skaffe et højt kendskabsniveau og et attraktivt besøgstal. Det kræver en aktiv indsats - og tålmodighed.

Unlimited har som et af de få bureauer opbygget en specialviden omkring webpromotion. Ved særligt store eller tidsmæssigt krævende opgaver samarbejder vi med en af Danmarks førende specialistvirksomheder på området.

Det bedste eksempel på arbejdet med webpromotion er www.cofman.com, hvor vi på 9 måneder har nået et besøgstal på 40.000 pr. måned - og med en gennemsnitsopholdtid på siten på 4,6 minutter. Det er højt i websammenhæng.